Rólunk írták

Termelői levél

Kedves Dóri!

Már régóta akartam írni Neked, Nektek, hogy megköszönjem, amit értünk tesztek. Rengeteget jelent nekünk, hogy jelen lehetünk a Spájzon és a boltotokban egyaránt, és hogy sokszor akármennyire nem egyszerű a kézműves termékeket eladni, Ti nem adjátok fel, és kitartóan támogattok minket, termelőket.

A legutóbbi Spájz óriási erőt és lökést adott nekünk, hogy csináljuk tovább, amit csinálunk, mert rengeteg olyan vásáron vettünk részt, amin sikerünk volt ugyan, de olyan helypénzeket gombolnak le az emberről, hogy sokszor szinte a semmiért dolgozunk. És néha már elkeseredve arra a következtetésre jutottunk, hogy vajon megéri-e ezt egyáltalán csinálni…? Persze nyugtatjuk magunkat, hogy az elején vagyunk és az embereknek tetszik, amit csinálunk, csak még meg kell találnunk az eladási felületet, ami nem egyszerű.

És akkor jött újra a Spájz, és feltöltődtünk. 🙂 Az eddigi legjobb Spájzunkat zártuk a legutóbb, egyre több visszatérő vásárlónk van, és ez olyan nagy boldogság! 🙂

Szóval köszönöm, hogy ezt a lehetőséget nekünk adjátok, szervezitek, intézitek, és életre keltettetek egy ilyen fantasztikus piacot, mert őszintén szerelmesek vagyunk ebbe a létformába és a munkába, amit csinálunk, és nagyon sokat jelent a Ti piacotok!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük…

Petra&Bálint

Sajtómegjelenéseink

Turisztikai díjat kapott a város

Sikeres volt a Spájz, lesz májusban is

http://www.teol.hu/tolna/kozelet/az-ove-a-legnagyobb-birsultetveny-633879

http://mno.hu/hetvegimagazin/mese-az-aranyalmakrol-1321693

http://www.atomeromu.hu/hu/Documents/Atomeromu_Ujsag/2016/Atomer%C5%91m%C5%B1%202016%2004.pdf

http://www.teol.hu/tolna/kozelet/hazi-keszitesu-termekek-kozvetlenul-a-termelotol-687766

http://www.teol.hu/tolna/kozelet/elkeszult-a-spajz-elso-termeke-679297

http://www.teol.hu/tolna/kozelet/helyi-izek-a-spajzban-656735